Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
RimmerCZ
07.03.2014 14:38 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
U??vate?
Motor dobry, oproti jinym trilitrum slaby zatah, ale bez turbo efektu, vykon se dostavi az od vyssich otacek, ale je tam. LR and Jag maji kroutak u tech motoru mnohem vetsi, misto 440 az 600. Spotreba fajn. Dej si pozor na to, co se stalo me, a uz i jednomu - klepani motoru. Ja jsem mel vybite loziska - axialni vule, a jeste tu je jeden, tusim romanj clen, ktery ma neco podobneho, nebo neco s kladkama atp. Ja to aktualne resim vymenou celeho motoru za novy v origo servisu, jen proto, ze to bylo z nemecka pojistene na pozarucni vady. Auto melo poctivivych 119tis km. Ted jsem se vyl podivat do servisu - faktura jako za novou C3. Uz bych narovinu do toho trilitru od forda nesel. Jinak jsem s nicim nemel problem. Problem se projevil az opravdu po poradne ohrati motoru, takze nez to koupis, udelej si minimalne 20-30km jizdu. Napis SZ jestli chces vedet vic

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator