Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
robo
03.03.2014 18:27 - Re: Spotřeba - všeobecně
Za?iato?n?k
prave som spravil rakusko a naspat, iba dialnica a po ujdenych 700km tam svieti dojazd 680km [pri 650km priblizne polka nadrze] a spotreba 5.3l. rychlost okolo 125, fantazia, bez specialnych trikov a specialneho usilia. Shell nafta. Po x rokoch vlastnenia benzinov je toto proste super

ja teda okresky chodim predpisovo (90-95km), mam 2 male deti a vzdy jazdim skor opatrne a nelepim sa na nikoho. A ani mesto nechodim na tempomat....Skor by ma zaujimalo ci mam chodit na 3tke 50 alebo na 4ke 55? Nedusi sa to na tych 1600 otacok?

PS: jasne ze tu nebudem pisat o kazdom vylete, ale spotreba tak velkeho auta je proste skvela.
Moj nazor je ze tempomat palivo nesetri, prave naopat - na rovine ma spotrebu vyssiu , do kopca pridava zbytocne vela a dole z kopca tiez plyn "neodlahci" a nesetri. Laicky povedane a vypozorovane na C4 i C5, spotreba je vyssia ako je nutne, ako keby algoritmus nevyvazoval auto do optimalneho rezimu - rychlost vs odpory ale vzdy tam drzal spotrebu o 0.3-0.5 litra viac pre pripad nahleho zatazenia - stupania napr.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator