jruze
|
19.02.2014 13:20 -
Re: Kontrola hladiny LDS C5 II
|
|

|
Bárty napsal(a): Ahoj, tak jsem se pustil do repasu nápravy a při tom jsem se podíval na ty pístnice, respektive zatím jednu, kde se mi objevoval flek (nemůu udělat obě nápravy na jednou vzhledem ke stísněnému prostoru v garái). Zjistil jsem prasklou manetu. LDS zde není, pístnice je jak nová. Chci se ale zeptat, kdy jsem heveroval nápravu nahoru, začala mi LDS vytékat z té dlouhé hadičky, která se do manety zapichuje hned u pístnice. Je to v pořádku? Předpokládám e LDS do nápravnice zatéká z levé zadní pístnice, protoe tam je maneta v pořádku (jiná monost je jen u e kdy byla pravá pístnice stlačená, nedolo k průniku LDS a ke konci manety, kde byla prasklá a pak se natlačila přepadem do nápravnice). Díky za případnou odpověď.
Ta hadička blí k pístnici je přepad vracející se do nádobky a tudy se vrací to co neutěsní pístnice(pokud padá zadek přetěsni-pokud ne neře) druhá hadička je odvzdunění manety a tudy se to můe dostat do nápravnice(do manety se LDS dostane netěsností té drátěné svorky- větinou proto e je maneta u ztvrdlá) při ceně manety +- 300 neře a dej novou.Těsnění do pístnice +- 600,- obě strany bych také neřeil a udělal to komplet - je to na doivotí auta |
| |
| |