Rio11
|
06.02.2014 17:07 -
Re: Výlet Citroen muzeum Paří - diskuze
|
|

|
Ahoj vem.
Nechci Jumepovi nějak kecat do plánování akce, ale mám pár postřehů a k nim i dotazů. Jsou to věci které by jsme měli vzít v úvahu.
K samotné cestě, z Plzně do Paříe to dá v noci za deset hodin i autobus. Ale jen na okraj Paříe, probíjet se městem je dalí věc. Cesta z okraje Paříe do centra trvala tomu autobusu dalí dvě hodiny. Provoz je tam i mimo pičku takový, jako u nás v naich velkoměstech při totálním dopravním kolapsu. V takovém provozu udret kolonu patnácti naich C5 pohromadě je nemyslitelné. Ten autobus jel v noci, mi pojedeme přes den, měli bychom vzít v úvahu i daleko silnějí provoz na německých a francouzských dálnicích, s tím spojené moné zácpy či dopravní omezení, které nás na cestě můe ale i nemusí zdret. Dalí věc je to e né kadý dokáe sedět v autě 8 hodin v kuse a řídit, je třeba vzít v úvahu i toalety, a moné tankování, případně těko předvidatelné problémy, jako poruchy, né kadý z nás má nové auto, nevolnosti spolucestujících atd.
Chtěl bych znát vá názor na uvedené téma. A chtěl bych Jumepovi navrhnout zkrátit dobu jízdy do přestávky tak na 500 ujetých km, to je asi tak půlka cesty. Děkuji vae za odpovědi.
PS: Také děkuji za ujitění e mi po dálnici nafáci neujedou. |
| |
| |