Mikra
|
02.02.2014 11:30 -
Re: Ovládání (funkce) klimatizace/topeni
|
|

|
63zdenda napsal(a): Odzkoueno,po nastartování ručně zapnuto do vech směrů,po chvilce přepnuto na AUTO,ofuk el pouze čelní sklo a do stran na skla dveří,po ujetí 2km začlo foukat i ze středních průduchů,po dosaení nastavené teploty 25 stupňů ve vnitř auta u el ofuk pouze čelní sklo a do stran na okna dveří,ze středových průduchů nic,ten automat si klapky pravděpodobně seřizuje dle potřeby a teploty,kterou si nastavim,po dosaení uzavře středové úplně ...
Chodí mi to taky tak a myslím si, e je to správně. Pokud má při AUTO reimu počítač za úkol dosáhnout poadovaného pocitu tepla nebo chladu, tak by měly být funkční vechny výdechy vzduchu. Nevidím důvod, aby se prostřední výdechy při AUTO reimu bezpodmínečně zavíraly.
A dokonce si troufnu tvrdit, e ani není podmínka mít sepnutý komresor, aby fungoval reim AUTO. Stačí nastavit klapky do reimu AUTO a poadovanou teplotu a počítač si vechno řídí sám, jen bez zapnutýho kompresoru neumí docílit nií teplotu, ne je venku. V horku to prostě nebude chladit tak moc, ale určitě mi to pustí nějaký vítr i do obličeje. A to tak silný, jak moc nastavím výkon ventilátoru. Nejedná se sice o plnohodnotný reim AUTO, ale o AUTOmatický ovládání proudění vzduchu klapkama.
Jezdím často s vypnutým kompresorem a tohle mám vyzkouený. |
| |
| |