Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
Vašek66
01.02.2014 10:28 - Re: Vzpěry pátých dveří / C5I/II break
99
Ahoj Chlapci a Chlapi,

omlouvám se, mám sedan a ještě se stěračem .
Byl jsem reklamovat v Hostivicích. Scéna jak z filmu. Přijedu tam, řeknu prodejci - "technikovi" o co jde a a se jde ven podívat, že vzpěry "nestíhají". On že ne, že je mu to jedno a že to pošle na rekalmaci do Německa. Nakonec sem ho ven vytáhl. Kufr padal. Kouká na to... a pak povídá: "Ale v horní poloze to drží, ne?" Sem myslel, že mu ji fláknu. Za 2 minuty jsem tam hodil zpátky staré a ty reklamované mu odnes. Dal mi reklamační protokol a povídá: "Hlavně doplněte ten odborný servis, kde Vám to montovali." Povídám, že žádný není, že jsem si to přehodil sám. A on řekl, že to bude ten problém a pokud jsem si to montoval sám, že reklamaci asi neuznají." Prý prodávají jen díly k odborné montáži do servisů!!!! Nakonec to vzal a měsíc budu čekat. (Ale možná podle nového Občanského zákoníku bych měl nárok na výměnu zboží, vrácení peněz, nebo přiměřenou slevu.) Co si o tom myslíte?
Každopádně pozor na AutoKelly (VELKÁ OMLUVA AUTO KELLY - ANO V HOSTIVICÍCH JE AUTO BENEX!!!!!).

Vašek

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator