Qwik
|
31.01.2014 18:38 -
Re: Mapy Navigace / C5 II 2003-2005 (RT3)
|
|

|
Tak ji jsem přiel na příčinu mých potíí . Tento problém tkví v tom, e se ztrácí povědomí o základních předpokladech k úspěnému pouívání map umístěných na netu.. Udělal jsem chybu v tom, e jsem ISO soubor rozbalil do adresáře v PC, a pak jsem rozbalené soubory vypálil na CD. Mapy se sice při patném postupu, t.j. při rozbalení a překopírování zobrazují, ale jen do 500metrů a mají taky jiné potíe, nejde pak navigování! >>!!TOTO je PATNÝ POSTUP!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- !!! SPRÁVNĚ !!!to je tak--, jak tady z upozornění od kolegy "vlkr" vyplývá, e pravděpodobně z důvodu ochrany originálního CD je z něj vytvořeno image=*.iso soubor, a toto image=*.iso se NESMÍ rozbalovat, ale musí se vypálit třeba v NERU kde je jako zdroj dat uveden tento image=*.iso soubor a vypálen na CD!!!
Na vypáleném CD pak jsou vidět jednotlivé soubory a adresáře, ale na CD je vytvořena jiná vnitřní struktura ne kdybychom soubory přímo kopírovali!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve jsem provedl podle výe uvedeného popisu, jetě jsem to pro jistotu nahrál co nejpomaleji, mapy fungují a do zvětení na 50metrů, tak jak má.. |
| |
| |