| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor |  |
tomikm
|
30.01.2014 11:35 -
Re: Akumulátor
|
|

|
Qwik napsal(a): Zdravím, tak tuhle baterku jsem zrovna dneska vyměnil za "Exide" .link. Bohuel ta "Galaxy" je po několika startech při -10 KO
Tak jsem zkusil jinou.. Ono problém bude asi v tom, e by se baterka měla stále udrovat v kondici, ale při malém nájezdu km. to je jaksi obtíné.. Parkuji na sídliti a nikde není přípojka, kde bych připojil baterku a nechal ji malým proudem dobíjet.. Moje auto nemá ani voltmetr, take kdy je problém, tak se o něm dozvím a nastane.. U uvauji, e si nainstaluji nějaký testér baterky, který mě včas trkne a já ji nechám nabít.. Teď to budu řeit tak, e tu starou "Galaxy", která je jetě, kdy je čerstvě nabitá, pouitelná k nouzovému zimnímu startování. V nouzi ji zaměním za tu ve voze, ne nabiji tu z auta. Galaxy mohu v pohodě pouívat v letních dnech, ale jak klesnou teploty pod nulu, u to nějak nezvládá, to bych ji musel dobíjet tak co 14dní. Baterku Galaxy jsem měl od ledna 2012 a starty nic moc ikdy byla nová. Dalí zima byla v poho, protoe nebylo a tak extra zima. Problém nastal a teď, a to mě u přestalo bavit... Cenově se od "Varty" či "Exide" moc nelií.. původně jsem "Galaxy" koupil za cca 2200Kč, teďka koupená "Exide" stála 2145Kč.., tak uvidím jak se pochlapí.. 
jestli ti Galaxy blbne od začátku, měls ji dát na reklamaci, ted podle toho co uvádí je nejspí pozdě, leda bys ji kupoval 31.1.12 . Mně Galaxy funguje prozatím naprosto skvěle a taky jezdím hodně po městě do 5km, pokud tedy vůbec jezdím a nabíječku nemám. Musí bohuel nechat při krátkých pojídkách v zimě nechat auto chvilku poklapat na volnoběh, aby se ti řádně baterka dobila. Já včera nastartoval jen tak pro kontrolu, jestli je auto vůbec pojízdný, tak jsem aspon dojel pro svou drahou 3/4 do práce 1,5km, odkud chodí běně pěky |
| |
| |