vilous
|
26.01.2014 16:42 -
Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
|
|

|
Mám první zimu X7.
Celý týden při -6 na první krtnutí. Dnes při zhruba -10 na páté otočení klíčkem. Já to tedy týrám vdy tak max 5 vteřin a pak dám oraz.
Baterka skvělá, startér točil na plno, ani kontrolky nepohasínaly a hlavně - nehlásilo to ádné nesmyslné chyby - e by se soudruzi u X7 poučili? Ale kvůli tomu nepíu.
Je to normální nebo do kolika má moderní dýzl naskočit hned?? Abych se nehonil zbytečně po chybách, o kterých vím. Mám tam od koupi 1351 - relé havení napájeno a svíčky ne - nahodilá chyba a vdy se sama opraví. Není při kadém startu, vyjel jsem si doma log a při dnením startu na pátý pokus nenaskočila. Je mi jasné, e výměnou havek a filtru nic nezkazím, ale abych se nehonil zbytečně. Viděl jsem na youtube několik video s návodem na ovládání diagnostiky a 1351 tam měla skoro vechna auta PSA.
Po nastartování motor ihned naprosto hladký chod, skoro hned jsem jel a kdy jsem lápl na plyn, tak to jelo, take zatuhlou naftou ve filtru to nebylo. Dávám stále VIF a tankuji bezlihovou naftu u vyzkouené pumpy.
Má můj motor ohřívání filtru?
Co stojí havky, abych se připravil? |
| |
| |