Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
Tony_Z
14.01.2014 08:54 - Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
Za?iato?n?k
najk napsal(a):
... jinak to jakoby plavání jsem taky cítil snad prvních 100 km, ted ale již ne, snad se to ubrousilo, ale to dělají nové gumy běžně ...

technická část:
To jsi si asi zvyknul. Takto výrazný plavný pocit mi žádná nová pneu nedělala (není to novou pneu, ale výškou vzorku pneu - prostě něco za něco). To je normální, nic nemůže být dokonalé - když někde přidáš, musíš jinde ubrat.
Plavnost zůstává i po 1500km. Pokud někdo jezdí jedním autem, tak si asi zvykne. Střídám několik aut (doma 2, v práci 4) a taková nejistota (jako na silentbloku) zůstává jen u Vraníků, prostě to tam je. Nicméně drží mnohem lépe přilepení než guma, co máme na některých služebních vozidlech, kde to to sice neplave, ale rovnou ujede někam do hajzlu...

Delší dobu jsem se tu nezastavil, ale po chvilce mám dojem, že to tu začíná být jak na škodováckym fóru, kde kdybys řekl, že Octavia je průměrný auto, tak si tě někde najdou...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator