najk
|
13.01.2014 22:56 -
Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkuenosti
|
|

|
martinrx napsal(a): Poslouchej Najku: my vichni, a já taky, jsme ti tady vděční za to forum, e se o něj stará atd, atd...
Ale: nedělej ze mě idiota!!!
Jo - taky mi u není dvacet, ani třicet a dokonce ani čtyřicet... A C5 není moje první a dokonce ani ne páté auto.
Já jsem tu nepsal nic o tom e kámo kámoe povídal, ale dal jsem do placu jednu ze svých (bohuel u mnoha) osobních ivotních zkueností. Ano - jezdil jsem u na protektorech - dopadlo to patně. Jezdil jsem na čínách a vyhodil jsem je. Jezdím týden co týden stovky kilometrů a zatím musím zaklepat bez nehody. Kdy jsem potřeboval uetřit - koupil jsem jeté značkové gumy a bylo ve v pohodě. To je moje osobní zkuenost. Samozřejmě chápu e někdo má zkuenosti jiné - nikomu to neberu. Dokonce si myslím e i ty Vraníky mohou někdy dobře poslouit - jen je to podle mě velké riziko. Take ti přeju aby vydrely a byly v pohodě - OK?
tak aby jsme to teda shrnuli: vichni tady víme, e Vraníky stojí za prd, co prd, oni jsou vlastně nebezpečné.... zjisti si jaké kostry se tam pouívají, jak se testují a věř mi 100x lepí Vraník, ne nějaké jeté gumy neznámého původu... tak nám to ji připomínat nemusí, to byla ta rypná moje poznámka....
asi by to chtělo zimní sraz někde na hlubokém sněhu sněhu a tam by se mohlo machrovat s mielíndunlopkumho alpíne superschneee, extra ajs.... 
Tony Z - ano hlučnost tam je, ale ja jezdím denně cca 30 km , max 70 km /hod, protoe je to ve městě, hlučnost odstraňuji rádiem, ta hlučnost, ale není zase na mali, jinak to jakoby plavání jsem taky cítil snad prvních 100 km, ted ale ji ne, snad se to ubrousilo, ale to dělají nové gumy běně a u se k tomu nevracím, pouze sem napíu zkuenost se sněhem, teda snad nějaký bude |
| |
| |