najk
|
11.01.2014 10:38 -
Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkuenosti
|
|

|
Ivan.pr napsal(a): Najku - se sněhem je to zatím bída ale přece -má u nějaké poznatky s Vraníky ?
no nemám, sníh jetě neviděly, kupoval jsem je hlavně pro hluboký, hrubý vzorek, zatím pouze jezdí na suchu a někdu mokru, jezdím kolem komína a co se týe vlastností tak: trochu hučí (u takto hrubého vzorku normální), vyváení bylo v poho, moná lepí ne u nějaké značkové, drí dobře. Co se týče úbytku vzorku, tak zatím neměřitelné úbytky, celkový dojem je dobrý, klidně s čistým svědomím můu doporučit. V tomto případě je cena za velice dobrou gumu sluná. Ja prostě potřebuji vzorek a ne drahou značkovou gumu, která mi stejně začne dělat po 2 zimách problém - protoe je sjetá a nemá hluboký vzorek. Pro mně jestli tyto gumy vydrí 2 zimy, tak jsem na tom stejně ohledně peněz, ale nesrovnatelně lépe vzhledem k hloubce vzorku. Ja potřebuji gumy na čerstvě napadaný sníh, ne na zmrzlý a ujetý. U nás po rán u je prostě neprohrnuto a odpoledne pak zase mokro. Mně se jedná konkrétně pouze o tento úsek cesty, ráno do kopce: .link. |
| |
| |