Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
31.12.2013 09:41 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Rio11 napsal(a):
Já s tebou souhlasím, nemám zájem se s tebou ani nikým jiným dohadovat a přít. Jen jsem zveřejnil výsledky sledování spotřeby za rok provozu. Každý si to musí přebrat po svém. Jen jsem chtěl ještě dodat, že nejsem žádnej pomalej řidič, jezdím velice svižně, někdy možná až příliš rychle, Vytáčím motor vždy když jeto třeba, bez ohledu na spotřebu. Roviny, hory, města, dálnice, jezdím všechno, Také dovedu jet na spotřebu a dostanu se ještě níž, než mám průměr.

Plyn je bezesporu úspora jak BA - BA+plyn a většinou i vůči naftě - (také to něco stojí) , ale nekupujeme si velká auta proto abychom jezdili za 00 ho.no každý si obhajujeme své a přitom je to podlé mne o ničem (jen výsledek) - pořídili jsme si auta(s motorizací) které jsme chtěli a hodně znas pro jeho pohodlí a prostornost né pro spotřebu
Mně u těch BA vadí ty otáčky aby to jelo , ale to je dané - BA se musí točit a mne jak jsem zvyklej na ropáčka to tahá za uši.A u starších chybí šestka.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator