Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Rio11
30.12.2013 19:35 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Mám podobné výsledky jako jruze,a souhlas s nim,nedá se porovnávat.Vždy spotřeba je tak relativní pojem,stejná auta a motorizace může mít tak rozdílné výsledky,jezdit na spotřebu,klidná jízda,vytáčet to,roviny,hory,pouze ve městě,je tam tolik faktorů,že se o ní nedá moc diskutovat,pouze zdělit,za kolik kdo jezdí,ty nafto-plyno-benzínové dohady k ničemu rozumnému nikdy nevedli,proto si také myslím,že nejde porovnávat stejné palivo,natož rozdílné.

Já s tebou souhlasím, nemám zájem se s tebou ani nikým jiným dohadovat a přít. Jen jsem zveřejnil výsledky sledování spotřeby za rok provozu. Každý si to musí přebrat po svém. Jen jsem chtěl ještě dodat, že nejsem žádnej pomalej řidič, jezdím velice svižně, někdy možná až příliš rychle, Vytáčím motor vždy když jeto třeba, bez ohledu na spotřebu. Roviny, hory, města, dálnice, jezdím všechno, Také dovedu jet na spotřebu a dostanu se ještě níž, než mám průměr.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator