Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Rio11
28.12.2013 19:06 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Rio11,zkus jezdit 10ti km úseky nebo město,a hned si to s tou skálou rozmyslíš ono spotřeba je relativní pojem,kde záleží na hodně aspektech,já jsem chvíly jezdil na ní,kdy v létě jsem se dostal i na 4litry,ale můžu říct,že po nějaké době se auto zdálo bejt lenivější,možná i nízkými otáčky trpěl FAP,auto moc netáhlo,dal jsem na radu zkušenějších a auto pořádně protáhl,spotřeba o málo vylezla a od té doby je auto živější,ale jak jsem psal na začátku,záleží na hodně aspektech a hodně na řidiči.

Souhlasím s tebou, tohle všechno já dobře vím. Na ježdění 10 km nebo po městě si přece nevezmu C5ku. Tu mám na delší trasy. Do města a na pojíždění kolem mám malé auto s menším motorem. Jen jsem chtěl naznačit že devět litrů je moc velká spotřeba na peníze. Nemít to na plyn asi bych benzínovou C5ku nechtěl. Za pár dnů uzavřu roční sledování spotřeby a cenové náklady na palivo a věřím že se dostanu do krásných čísel.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator