jruze
|
21.12.2013 10:19 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
Rio11 napsal(a): Ahoj vem. Tak jsem narychlo musel před svátkama také kuchnout do zadní nápravy. Levé kolo jsem měl dobré, pravé kolo do A a jetě sbíhavost tohoto kola 3 mm. Hlavní problém ale byl to e auto začalo padat na zadek. Do půl hodiny od zastavení to spadlo a na zem. Tak jsem to udělal najednou vechno. Levé rameno mělo loiska rezavé, ale jetě se nerozpadla, pravé rameno jedno loisko dobré, druhé totálně rozpadlé, natěstí rameno bylo v pořádku. Levá pístnice dostala nové těsnění a manetu, jinak sem na ní nenael ádný větí problém. Pravá pístnice po rozebrání měla malou dráku vydřenou hliníkem co se přilepil na píst, zaletili jsme píst a dali také nové krouky. Zatím auto dva dny stojí a nekleslo ani o milimetr. Take se zdá ve v pořádku. A teď můj dotaz. Kdy auto padá na zadek dotlačuje čerpadlo LDSku i za jízdy nebo jen kdy se zastaví ? A druhý dotaz, ta jehla co tlačí z pístu na rameno má u ramena kloubek, jak velká vůle v tomto kloubku můe být aby to bylo funkční a bezpečné ? Dík za odpovědi.
BHI udruje auto v poadované výce - informace obdrí od korektorů . Po ,,probuzení" počítačů se tak děje do ,,usnutí" počítačů.Kloubky mají vůly vechny , nesmí být pokozený dosedací plochy - za celou dobu jsem tu měl tři případy KO. |
| |
| |