Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
Rio11
21.12.2013 06:44 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
U??vate?
Ahoj všem. Tak jsem narychlo musel před svátkama také kuchnout do zadní nápravy. Levé kolo jsem měl dobré, pravé kolo do A a ještě sbíhavost tohoto kola 3 mm. Hlavní problém ale byl to že auto začalo padat na zadek. Do půl hodiny od zastavení to spadlo až na zem. Tak jsem to udělal najednou všechno. Levé rameno mělo ložiska rezavé, ale ještě se nerozpadla, pravé rameno jedno ložisko dobré, druhé totálně rozpadlé, naštěstí rameno bylo v pořádku. Levá pístnice dostala nové těsnění a manžetu, jinak sem na ní nenašel žádný větší problém. Pravá pístnice po rozebrání měla malou drážku vydřenou hliníkem co se přilepil na píst, zaleštili jsme píst a dali také nové kroužky. Zatím auto dva dny stojí a nekleslo ani o milimetr. Takže se zdá vše v pořádku. A teď můj dotaz. Když auto padá na zadek dotlačuje čerpadlo LDSku i za jízdy nebo jen když se zastaví ? A druhý dotaz, ta jehla co tlačí z pístu na rameno má u ramena kloubek, jak velká vůle v tomto kloubku může být aby to bylo funkční a bezpečné ? Dík za odpovědi.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator