Hanz 397
|
10.12.2013 21:06 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Tak nám o víkendu napadl sníh. Sice u zase není,ale i těch pár hodin,kdy byl,mi stačilo na to,abych mohl posoudit kvalitu "nových" pneu,který jsem si pořídil místo dvou sjetých Nokianů.
Peníze jsem potřeboval jinde,ne na plecháčích na autě,take jsem koupil od známého dva kousky tříletých ContiWinterContact,které mu zůstali po prodeji auta. Mají 6mm,nejsou přestárlý,prostě jsem nečekal ádnou záludnost.
Ale to jsem se teda seknul... U jsem tady jednou popisoval zkuenosti s Contama ,který jsem koupil kdysi nový na XM a byly horí,ne kdybych tam měl letní. No a tohle je něco podobnýho. Jetě,e jsem je dal dozadu. Skoro vechny zatáčky jsem jel driftem,jako kdybych seděl v nějakym blbym zadohrabu. ESP na mě blikalo,e to vypadalo,e kadou chvíli to auto zastaví,jednotka vyleze,dá mi pěstí a zabaví mi do konce zimy klíče... No hrůza. Podotýkám,e nejsem nějakej bezmozek(někteří členové mohou potvrdit,jeli se mnou) a kroucení kormidlem mi nečiní nějaký velký problémy.Teda pokud nesedím v autě obutym v Contíkách...
Take jestli tu někdy budu uvaovat nad tím,e bych koupil Continentály,tak prosím tiefa,aby mi pozastavil členství,dokud nedostanu rozum |
| |
| |