Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Hanz 397
10.12.2013 21:06 - Re: Zimní pneu na C5
U??vate?
Tak nám o víkendu napadl sníh. Sice už zase není,ale i těch pár hodin,kdy byl,mi stačilo na to,abych mohl posoudit kvalitu "nových" pneu,který jsem si pořídil místo dvou sjetých Nokianů.
Peníze jsem potřeboval jinde,než na plecháčích na autě,takže jsem koupil od známého dva kousky tříletých ContiWinterContact,které mu zůstali po prodeji auta. Mají 6mm,nejsou přestárlý,prostě jsem nečekal žádnou záludnost.
Ale to jsem se teda seknul... Už jsem tady jednou popisoval zkušenosti s Contama ,který jsem koupil kdysi nový na XM a byly horší,než kdybych tam měl letní. No a tohle je něco podobnýho. Ještě,že jsem je dal dozadu. Skoro všechny zatáčky jsem jel driftem,jako kdybych seděl v nějakym blbym zadohrabu. ESP na mě blikalo,že to vypadalo,že každou chvíli to auto zastaví,jednotka vyleze,dá mi pěstí a zabaví mi do konce zimy klíče... No hrůza. Podotýkám,že nejsem nějakej bezmozek(někteří členové mohou potvrdit,jeli se mnou) a kroucení kormidlem mi nečiní nějaký velký problémy.Teda pokud nesedím v autě obutym v Contíkách...
Takže jestli tu někdy budu uvažovat nad tím,že bych koupil Continentály,tak prosím tiefa,aby mi pozastavil členství,dokud nedostanu rozum

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator