Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Mikra
10.12.2013 18:10 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Já mám Michelin Alpin A4 už druhou zimu. Loni najely asi 3.000 km a nezklamaly. Nikdy jsem nezapadl, všechno jsem projel, na ledu i na sněhu držej. Nedržej moc v rozsolený břečce, hlavně když do ní navíc sněží a je taková suchá. To se blbě řídí, rozjíždí i brzdí. Ale to je asi u všech gum podobný.
Hodně mě ale překvapilo, jak šustěj na mokrým asfaltu, když jsou v tahu. I v úplně malým tahu. Jakmile sundám nohu z plynu, je ticho. Ale když třeba jedu po rovince a jen občas lehounce uknu do plynu, tak okamžitě s plynem slyším i to šustění. Jako by někde syčel vzduch. A jenom na mokrým asfaltu. Za sucha jsou naprosto tichý. Už jsem podezříval auto, že někde uchází , ale s výměnou za letní gumy to přestalo a teď po nazutí těch A4 to zase syčí. Asi se ty lamely překlopí jinam a pak to je slyšet. Ale není to nic, co by mi vadilo. Jen mě to překvapilo. Koupě nelituju, za 3.100,- bych je koupil klidně znova. Ale to už za pět let asi nepůjde.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator