Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
lucky.kluk
10.12.2013 14:56 - Re: Zimní pneu na C5
99
63zdenda napsal(a):
Má někdo zkušenost s Nokiany WR A3 215-55-16 97H XL nebo Nokian 215-55-16 97H XL WR D3? Dostal jsem na ně zajímavou nabídku,tak se rozhoduji,zda je vzít,tyto jsem zatím ještě nevlastnil.

Zdravím, no tak na ty Nokiany XL WR D3 bacha, já vůl koupil před měsícem na C5 II přes internet 4 kusy á cca 2500 Kč a 2 z nich hází tak, že mi pneuservis, po dvojím pokusu o vyvážení, doporučuje obě reklamovat...a to jsou ty gumy letošní a made in finland...No jo reklamovat, to se snadno řekne, gumy se musí sundat, odeslat prodejci a pak čekat 30 dnů na nejistý výsledek reklamačního řízení... Ale na čem po dobu těch 30 dní jezdit, že jo...? Takže se na tu reklamaci nejspíš vy....ru, po svátkách rozbiju prase a koupím další 2 nové, ale odteď už jen a pouze (hlavně kvůli případné reklamaci...) v kamenném pneuservisu, kde se navíc budu dívat mechanikovi pod ruku, jestli to na vyvažovačce nehází a pokud ano, tak mu to rovnou hodím na hlavu...těch pár stovek co jsem nákupem na internetu ušetřil mi za ten vztek a nervy nestojí...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator