Lovec
|
10.12.2013 11:05 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
najk napsal(a): je tady vůbec někdo kdo měl, má Vraníky???? Jinak jsou to pouze kecy, jezdí s nii kluci i od PPL a jsou v poho a ti , narozdíl od nás nalítají stovky kilometrů denně. Ja je nevychvaluji, ale taky nehaním. Psal jsem , e budu na jaře referovat. Protektory NEJSOU za zenitem, naopak, dělá se ve proto, aby vydrely a oni i drí jako nové gumy. To není lepení jako OBNOVA Teplice. Postup je skoro stejný jako výroba nové gumy. Základem je kvalitní - nepokozená kostra. A pak je to stejné - za tepla a celopotaení. Mikra píe a s tím souhlasím, e na jedění kolem komína a prohrnutí ranního sněhu, jízda bez dálnic a celý týden z do města 50 km/hod. musí stačit. A i kdyby vydrely pouze 2 roky , tak budu na výsost spokojený. A takto se u nás jezdí v zimě, kdy troku pomrzne: .link.
Já jezdím na Vraníkách u 2. zimu. Doporučil mi je kamarád co má pneuservis v Beskydech a nelituju. U je obul i brácha na Ford Mondeo a jeho ze na Saaba . Ten to má domů taky do kopce pod Beskydama a dříve (loni) nad Vraníkama ohrnoval nos, dnes je vychvaloval na svém profilu na FB. Jezdím s nima i na lesních cestách. V jednom místě to vak nedávám s ádnýma gumama. Kdo nemá 4x4 dává tam řetězy a to včetně mně. |
| |
| |