| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rychloměr |  |
stejskli
|
09.12.2013 15:53 -
Re: Rychloměr
|
|

|
Sám jsem se do dneního rána divil, e jsem na autě za poslední rok nemusel dělat vůbec nic kromě oleje, filtru a výměny těsnění do hadice k turbu - a najednou zjiuju, e rychloměr ukazuje 90, já ale jedu průtahem Liberce výrazně rychleji ne ostatní (je to mimo obec), spotřeba i hluk jsou nějak vysoké a pak při zapnutí tempomatu tento ukazuje 115 km/h.
a) je moné, aby tempomat ukazoval rychlost úplně nezávisle na tachometru?
b) který z obou ukazatelů bude mít přirozeně spí pravdu a proč?
b) jedná se nutně a logicky o tuté závadu, kterou popisujete v diskusi výe a k ní Jumep přiloil návod od Xixaa? Dalím příznakem je, e v klidu ručka opravdu visí nalevo dolů níe ne obvykle. A dalím příznakem je, e auto stálo po dlouhé době poprvé 3 dny na mrazu...
Nerad bych se toti poutěl do vyndávání přístrojové skupiny zbytečně, kdy je tu jisté riziko e něco pokodím...
Hlavně jsem z popisů výe nepochopil, jak a proč se má ručička k něčemu přilepovat vteřinovým lepidlem - vdy přece pořád ukazuje, i kdy patně, není z vypadlá z nějakého pevného loe. Něco se protáčí na osičce? Kdy u je to uvolněné, jak můu exaktně trefit správnou polohu - to je přece vyloučené, ne?
Rozptylte prosím někdo moje pochybnosti... diky! |
| |
| |