Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy se startováním - HDi
Tony_Z
14.11.2013 12:15 - Re: Problémy se startováním - HDi
99
Majk-fox napsal(a):
Ne, nedělám si srandu, ale ta jebka francouzská opět nestartovala, musel jsem dvakrát žhavit... to už nebudu komentovat, hlavně že jsem vysolil 4500,- za výměnu žhavek.

Tak se konečně pus do toho starteru.

Tchánovi taky nestartovala ta jeho škodovácká jebka octavie II 1.9TDi a úplně stejný zádrhel, co jsem měl já na C5. Startér. Točíš jak pošuk a ono to chytne až bůhví kdy...

Snad všichni ti tu napsali, že to vyřešili startérem Tak, kde bys měl začít? (vypadá to tak, že na to ty dnešní diesely s přímym vstřikem trpí) - špatnej startér -> nejsou točky -> není tlaku -> není vstřiku -> není nafty ve válci -> není vznícení -> jsme nasraní.

já vyměnil nejdřív baterii, potom žhavičky ( 900kč), čistil DRV ventil, zkoušel měnit čidlo klikovky a vše jen proto, že jsem nevěřil, že by to mohl dělat startér, který oproti staré xantii, která krásně starovala, točil jako ďas a stejně to bylo málo. Novej startér 2700kč a šlape už nějakej ten pátek.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator