Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Honzaho
03.11.2013 18:11 - Re: Koupě Citroenu C5 - jakou motorizaci?
Za?iato?n?k
Upřesnění na dotaz o stáří mojí C5: má najeto přes 67 tisíc, ale jsem druhý majitel, mám ji od února (v té době necelých 51 tis km). Abych dal aspoň částečně zapravdu varovným výrokům: předchozí majitel s ní podle servisní knížky ještě v záruce zřejmě měl potíže, které ji nasměrovaly do bazaru. Nějak jsem nenašel čas a odvahu jej kontaktovat, abych v tom měl víc jasno. Já jsem až donedávna byl velmi spokojen (bere mne hlavně tah v nízkých otáčkách) a doufám, že příčina padání do nouzáku se najde. Potíže s montáží LPG jsem tu v nějakém LPG vláknu popisoval a měly až superprimitivní příčinu: údajně chybný montážní návod = záměna ovládání vstřiků BA a LPG. Poté co se na to přišlo, tak se chová stejně jako samotný benzin. (Taky jsem to někde psal: do 7,5 l LPG a současně do 1,5 l BA). BTW i v tom nouzáku jezdím na LPG a ruční přepnutí na BA nelze na chování motoru zaregistrovat.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator