jruze
|
31.10.2013 22:08 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Rio11 napsal(a): Plyn se mi vstřikuje kapalnej do sání. A doopravdy není cítit ani v autě, ani v garái kdy tam auto stojí, ani nikde kolem. Je jasné e kdy otevře nádr smrdět bude, ale LPG je uzavřený okruh a prostě ven se to nesmí dostat. Pakli e ti to smrdí, tak má prostě a jednodue někde únik plynu. ádné e to zůstalo v sání, nebo podobné nesmysly. Kdy smrdí tak je to chyba a někde to utíká.
No dělám auta 40 let a LPG mi prolo rukama mocx - take znovu vstřik vstříkne do sání plyn- motor ho nasaje do válce a svíčka ho zapálí. No a pokud vypne zapalování jediná změna která proběhne je e svíčka nezapálí - čili je plné sání a váce které mají pálit - opradu jsi si jistý e je sací trakt hermeticky uzavřený (tlakovej okruh plynu ano) a vzhledem (nevím přesně % poměru - u si to nepamatuji smradlavého plynu tuím 2/3) k tomu e zůstane tento plyn v sání se rozíří do prostoru a nedej bůh sundavat hadice sání nebo podobné komponenty - věř e je toho plná dílna.Pokud by tomu bylo jinak tak by ten systém musel převídat kdy budu zhasínat a kdyby napřed zavřel plyn vyhodí to chybu.Nebo si to zkus po zhasnutí sundej hadici sání a krtni u sání zapalovačem - dej někdy vědět jak to dopadlo 
Jinak jsem měl i atestaci na montá BRC systému.( a ve svém jsem měl lováto,BRC s počítačem a nějakého holanďana )
Jetě dodám e kvalita plynu je právě daná poměrem propan - butan - jestli si to dobře pamatuji tak butan je bez zápachu a vysoce výbuný(větí % lepí kvalita) |
| |
| |