Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
RimmerCZ
29.10.2013 09:21 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
jruze napsal(a):
Ano u té obludy co tam máš(i když je to motor který jediný by mne zajímal) , ale jsem nepochopil někoho kdo si nechal namontovat do C5 III 1.6 turbo - neznám označení se spotřebou kolem 6l benzínu plyn a samo to zlobí.Můj názor je že by auto mělo zůstat v originále a majitel by měl vybírat motorizaci podle toho co od auta chce - chci rychlé auto koupím větší obsah(C5III 3.0HDI je schopen venku jezdit kolem 5. - 6. l a i rychle a vydrží to) - na rozdíl od někoho který ke mně jezdí rok a už jsem mu dělal 2x motor a jednou měnil s 1.6 HDI a přijede mi sem že auto nějak moc nechce ve 140Km/h zrychlovat a žere přes 7l já s biturbem pod 7l ve 150)

Ruzo, ty tu porad opevujes ten trilitr HDI, no nevim jestli delam neco spatne, ale podle me se s tim pod 7 jezdit neda, pokud nepojedes porat 80km/h. Jeli jsme tedka z Ovy do Znojma, vylet na Bitov atp. a padla na to prakticky cela nadrz. Po dalnici std. tempomat 130, mimo mesto 80-120, mesto skoro zadne a mel jsem prumer kolem 7.5 Normalne jezdim za cca 9 litru (okrsky a mesto pul na pul), trasy vestinou kolem 10km a i mene. Zere mi to prakticky stejne jako stara C5 I 2.2Hdi v AP.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator