Darja
|
29.10.2013 09:00 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Celé LPG je hlavně o tom, kdo to montuje. Myslí, e větina lidí jezdí kadý rok na seřízení? Nemají ani tuchy o tom, e je to pak lepí.
Já osobně proti LPG nic nemám, ale je to o systému, je to o nastavení a je to o servisu.
V6 je drahý auto na provoz, drahý na ND, drahý na servis a problémové při servise. Kdy je kapota narvaná zřídkavým motorem, tak je to noční můra servisáka. A proto si říkám, e je milé alespoň uetřit na PHM.
Mohla bych mít HDičko, klidně 2,0, ale muselo by jezdit 50% město, 50% dálnice za 5-6 litrů bez podmínky. Bohuel jízdní dynamiku V6 by nahradilo pouze 3,0HDi a to bude zas ten samý problém, jako mám teď. Kapota narvaná motorem, co málo kdo zná, díly na něj budou draí a i ta spotřeba bude vyí. A po těch zkuenostech, co mám, bych u do zřídkavého motoru nela.
Já u se chtěla s V6 rozloučit, ale kdy mi před dvěma měsíci dokázala jet dálku za 9,5 litru plynu, tak jsem si řekla, e si ji jetě chvíli poňuchňám. Pojedu s ní teď na seřízení (myslím, e trochu hapruje jeden plynový vstřik), uvidíme, jestli se trochu neupraví i spotřeba. |
| |
| |