Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
Darja
29.10.2013 09:00 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Celé LPG je hlavně o tom, kdo to montuje. Myslíš, že většina lidí jezdí každý rok na seřízení? Nemají ani tuchy o tom, že je to pak lepší.
Já osobně proti LPG nic nemám, ale je to o systému, je to o nastavení a je to o servisu.

V6 je drahý auto na provoz, drahý na ND, drahý na servis a problémové při servise. Když je kapota narvaná zřídkavým motorem, tak je to noční můra servisáka. A proto si říkám, že je milé alespoň ušetřit na PHM.

Mohla bych mít HDičko, klidně 2,0, ale muselo by jezdit 50% město, 50% dálnice za 5-6 litrů bez podmínky. Bohužel jízdní dynamiku V6 by nahradilo pouze 3,0HDi a to bude zas ten samý problém, jako mám teď. Kapota narvaná motorem, co málo kdo zná, díly na něj budou dražší a i ta spotřeba bude vyšší. A po těch zkušenostech, co mám, bych už do zřídkavého motoru nešla.

Já už se chtěla s V6 rozloučit, ale když mi před dvěma měsíci dokázala jet dálku za 9,5 litru plynu, tak jsem si řekla, že si ji ještě chvíli poňuchňám. Pojedu s ní teď na seřízení (myslím, že trochu hapruje jeden plynový vstřik), uvidíme, jestli se trochu neupraví i spotřeba.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator