jruze
|
29.10.2013 08:00 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
Darja napsal(a): Výfuk koroduje proto, e se při LPG tvoří víc vody, ba naopak splodin je méně.
Origo výfuk je toti opravdu podctivý kousek (taky ta cena je děsná), jakmile dá na LPG nějakej walker za 2500Kč, tak bude měnit kadý dva roky.
Jestli se ti LPG vyplatí, záleí na tobě a tvých nájezdech, já dělám 20tis ročně. V benzínu to dělá 68 000 Kč s mojí dlouhodobou spotřebou, pokud budu počítat o dva litry větí spotřebu plynu 38 400 Kč. Mě se zástavba plynu vrátila po roce.
Je to hrubý odhad, samozřejmě, e jezdím jen i na benzín, kdy si chci vyjet nádr a podobně.
LPG se krátkodobě nevyplatí někomu, kdo jezdí 7000 ročně a za tři roky se chce auta zbavit. Jene já s ním jezdím u 6 let, take mě se vyplatí a i kdybych měla kadej rok koupit svíčky za 600Kč + výfuk za 2500Kč a nevím, co jetě můe odejít díky LPG oproti benzínu, furt se to vyplatí.
Ano u té obludy co tam má(i kdy je to motor který jediný by mne zajímal) , ale jsem nepochopil někoho kdo si nechal namontovat do C5 III 1.6 turbo - neznám označení se spotřebou kolem 6l benzínu plyn a samo to zlobí.Můj názor je e by auto mělo zůstat v originále a majitel by měl vybírat motorizaci podle toho co od auta chce - chci rychlé auto koupím větí obsah(C5III 3.0HDI je schopen venku jezdit kolem 5. - 6. l a i rychle a vydrí to) - na rozdíl od někoho který ke mně jezdí rok a u jsem mu dělal 2x motor a jednou měnil s 1.6 HDI a přijede mi sem e auto nějak moc nechce ve 140Km/h zrychlovat a ere přes 7l já s biturbem pod 7l ve 150) |
| |
| |