Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
29.10.2013 08:00 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Darja napsal(a):
Výfuk koroduje proto,ž e se při LPG tvoří víc vody, ba naopak splodin je méně.
Origo výfuk je totiž opravdu podctivý kousek (taky ta cena je děsná), jakmile dᚠna LPG nějakej walker za 2500Kč, tak budeš měnit každý dva roky.

Jestli se ti LPG vyplatí, záleží na tobě a tvých nájezdech, já dělám 20tis ročně. V benzínu to dělá 68 000 Kč s mojí dlouhodobou spotřebou, pokud budu počítat o dva litry větší spotřebu plynu 38 400 Kč. Mě se zástavba plynu vrátila po roce.
Je to hrubý odhad, samozřejmě, že jezdím jen i na benzín, když si chci vyjet nádrž a podobně.

LPG se krátkodobě nevyplatí někomu, kdo jezdí 7000 ročně a za tři roky se chce auta zbavit. Jenže já s ním jezdím už 6 let, takže mě se vyplatí a i kdybych měla každej rok koupit svíčky za 600Kč + výfuk za 2500Kč a nevím, co ještě může odejít díky LPG oproti benzínu, furt se to vyplatí.

Ano u té obludy co tam máš(i když je to motor který jediný by mne zajímal) , ale jsem nepochopil někoho kdo si nechal namontovat do C5 III 1.6 turbo - neznám označení se spotřebou kolem 6l benzínu plyn a samo to zlobí.Můj názor je že by auto mělo zůstat v originále a majitel by měl vybírat motorizaci podle toho co od auta chce - chci rychlé auto koupím větší obsah(C5III 3.0HDI je schopen venku jezdit kolem 5. - 6. l a i rychle a vydrží to) - na rozdíl od někoho který ke mně jezdí rok a už jsem mu dělal 2x motor a jednou měnil s 1.6 HDI a přijede mi sem že auto nějak moc nechce ve 140Km/h zrychlovat a žere přes 7l já s biturbem pod 7l ve 150)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator