Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
28.10.2013 13:28 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Darja napsal(a):
Tak, lambdy se koupily univerzální (do 1000Kč kus), Katy se vykuchaly (ekologie je mi u zadku).
Výfuk mám STÁLE origo (tj 230 tisí na něm najeto, z toho 120tisíc na plyn!)...

Tolik k tvým poukazům na dražší servis zapynovaného auta

Dálky jezdím za 9,5 litrů plynu (čti devět a půl litrů plynu).... CZ-SK-HU-UA-HU-SK-CZ (cca 2200km)..... takže já mam jasno, nafta prostě nemůže konkurovat pořádnýmu motoru v LPG.. nemůže

Umlate mne třeba palicí, ale já mam zkušenosti dobrý, já si nestěžuju, náklady beru jako věc nutnou, speciálně u těhle starejch mrdek, jako mám já Prostě, že mi ve 230tisících umřely lambády, je věc, která se může stát i dřív. Stejně jako mi odchází silentbloky v ramenou a podobná spotřebka...

Teď mám na dílně 2.2 HDI se spotřebou 6.2l dlouhodobou - Já odstavoval auto min. najeto 450 (odemne 200.) motoru jsem se nevšiml (krom FAP) - každé auto má svoje pro a proti - u této spotřeby je návratnost investice do plynu možná na déle než to auto bude mít. Jsi jedna z mála co neřeší problém plyn a elektronika v C5. - já benziňáky nedělám (jen výjmečně)ale je všeobecně známo že BA+LPG má agresivnější splodiny a zkoroduje výfuk(já měl zkušenost jen u Vectry kde 2x + několikrát řešeno kabely a svíčky - a tím pádem i ustřelenou klapku - na BA jela na plyn blbla) a spotřebu měla 0,10Kč na KM (vysvětlovat jak tu nebudu stejně by to nikdo asi neabsolvoval.(to pro mne bylo zajímavé při měsíčním nájezdu 5. - 6000Km)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator