| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Citroen DS5 |  |
Darja
|
25.10.2013 09:35 -
Re: Citroen DS5
|
|

|
Milánkové, nejsem blázen. Bohuel mám v plánu spí Volvo XC70, ne DS5, cena stejná, ale rozdíl propastný. Bohuel, v tomhle mám jasno a vím, co za peníze chci. DS5 je krásný auto, ale podle mě zůstalo ve fázi konceptu a mnostvím chybiček. Nemluvě o tom, e DS5 je hodně patná investice, jeho cena bude rychle padat právě kvůli problémům, které zmínil Jruze.
Chtěla jsem ho moc, hlavně si to vyzkouet. Trochu mě to zklamalo, přeci jenom, kdy se rozhodnete pro takový krásný pokus, co stojí jako garsonka v Praze, tak máte velká očekávání.
Pojedění je s tím krásné, servisovat to nebudu muset, to auto je Citroënu To si budou servisovat oni, a plakají po pár tisících.
Kadý nový auto je paskvil, který má svoje díly, narvaný technologiemi, které nejsou s ničím shodné. Dělám v nových autech u dlouho a vím, e kadý nový model a kadý facelift znamená i nové díly. Naprosto nechápu, e vozidlo, které prolo faceliftem a je krom pár doplňků v exteriéru shodné z předchozí verzí, má jiná čelní skla (resp. objednací čísla). Proč to dělají? Asi jen proto, abychom se na aftersales nenudili.
A bude hůř soudruzi. |
| |
| |