Majk-fox
|
21.10.2013 22:31 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
Omlouvám se za to duplicitní vlákno. Neuvědomil jsem si to. Tady vichni píete o startech v mínusových teplotám a mě to blbne studený v plusových teplotách.
Ahoj lidi,
tak necelý rok jsem jezdil bez problému,ale to by nebyl Citroen aby mě nechal v klidu. Jak teď začalo být chladno, tak mi blbě startuje. Tak, ohřátý to startuje na drnc. Studený, nahavím, točím a točím a postupně se začne milostivě asi po válcích chytat. Kdy chytne, tak běí jako výcary, bez sebeního zakubnutí. Ovem pokud rovnou nahavím dvakrát a pak teprve začnu točit, tak chytne na drnc.
Ano, normálně bych to sváděl na svíčky, ale kdy je venku třeba 12 stupňů, tak mi to příjde divný, přeci HDI nehaví kdy je nad nulou. Dělalo to i v loni, ale to kdy byly pouze mrazy a cca pod 5stupňů´plus max. a to ne pořád. Vstřiky mám nový, nafta Verva diesel, baterka nová. Chybu to ádnou nevypíe na displeji. Svíčky, ty tam jsou asi pořád stejný, ty jsem neměnil. Najeto 135 000. Nafta nepadá, kouknu na hadičky a ty jsou pořád plný, alespoň teda ta k čerpadlu. Co jsem se ptal, tak prej by to v plusových teplotách mělo startovat i bez haviček. Kontrolka havení svítí cca 3 a je leto nebo zima. Jak to vidí odborníci? Díky moc za rady |
| |
| |