citrónek
|
18.10.2013 11:17 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Ferro napsal(a): Já jsem před pár lety el na XANTII taky do Vraníků. 3 byly úplně super a 4. při jízdě "pleskala". Bral jsem je přes servis a kdy jsem el reklamovat, tak docela opruz, protoe u je neměl a nemohl ani přiobjednat. Take jsem si vyrobil problém s řeením na několik návtěv. Snad u to dneska takhle není.
Jinak co říkáte tomuhle?: .link. Vzhledem k ceně si myslím (doufám), e je to pořád lepí volba, ne jakýkoli protektor. Půjdu-li cestou e-shopu je to stejně drahý jako VRANÍKy, ale mám jistotu, e jsou nový, vechny na konstrukčně stejných kostrách a i reklamace se mi jeví snadnějí. Při mým jedění na dohled kolem Černý věe a zimním nájezdem do cca 5.000 km by teoreticky měli vydret tak 6 let, co je za ji zmiňovaným horizontem adhezivních vlastností směsy. Z tohoto úhlu pohledu mi vychází takováhle guma výrazně lépe ne stejně drahý - levný - protektor. Jen pořád nevím co je to za gumu. Zatím jsem na ni ani výrobce ádnou recenzi nenael. Má-li je někdo, tak budu vděčný za jakoukoli info.
Je to china, ale z těch čínských jedna z lepích. U týhle co jsi poslal je nový typ dezénu (není náchylná na odskakovaní vzorku) a i funkční ne předelé starí typy. Jestli chce něco levnějího tak bych se nebal. Svojí slubu udělají bez problému. |
| |
| |