Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
citrónek
18.10.2013 11:17 - Re: Zimní pneu na C5
99
Ferro napsal(a):
Já jsem před pár lety šel na XANTII taky do Vraníků. 3 byly úplně super a 4. při jízdě "pleskala". Bral jsem je přes servis a když jsem šel reklamovat, tak docela opruz, protože už je neměl a nemohl ani přiobjednat. Takže jsem si vyrobil problém s řešením na několik návštěv. Snad už to dneska takhle není.
Jinak co říkáte tomuhle?: .link. Vzhledem k ceně si myslím (doufám), že je to pořád lepší volba, než jakýkoli protektor. Půjdu-li cestou e-shopu je to stejně drahý jako VRANÍKy, ale mám jistotu, že jsou nový, všechny na konstrukčně stejných kostrách a i reklamace se mi jeví snadnější. Při mým ježdění na dohled kolem Černý věže a zimním nájezdem do cca 5.000 km by teoreticky měli vydržet tak 6 let, což je za již zmiňovaným horizontem adhezivních vlastností směsy. Z tohoto úhlu pohledu mi vychází takováhle guma výrazně lépe než stejně drahý - levný - protektor. Jen pořád nevím co je to za gumu. Zatím jsem na ni ani výrobce žádnou recenzi nenašel. Má-li je někdo, tak budu vděčný za jakoukoli info.

Je to china, ale z těch čínských jedna z lepších. U týhle co jsi poslal je nový typ dezénu (není náchylná na odskakovaní vzorku) a i funkční než předešlé starší typy. Jestli chceš něco levnějšího tak bych se nebal. Svojí službu udělají bez problému.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator