LPX
|
17.10.2013 12:28 -
Re: Vibrace auta při jízdě
|
|

|
Zdravím pánové, jedna z věcí odhalena - zlobilo i klepání do brzd a to v závislosti na intenzitě a zahřátí kotoučů, bývalý majitel měnil vechny kotouče cca před rokem, ale levá přední ručka byla mrtvá a přibrďovala, tak se přední kotouč vyhřál a zkroutil - vyměnil jsem oba přední kotouče, dal nové desky a kompletně vyměnil lanovody a trubky na ručce. V servisu jsem ádal o prověření i zadních kotoučů, které vypadají jak nové a bylo mi sděleno, e je ve O.K. a provedeno! Bohuel NE, dnes jsem s člověkem, kterému věřím auto projeli, potvrdil se pocit, e problém je vpravo vzadu a po zahřátí rychle na hever, no a u při prostém otočení zadního kola vpravo i vlevo, tak vpravo bylo znát citelné drhnutí v určitém místě, které postupně sláblo. Vlevo ádný výrazný odpor a otáčení kol bylo rovnoměrné. Přítí týden to bude rozdělané a uvidíme příčinu - pokud má někdo přímo radu na co se zaměřit, prosím napite (i kdy vím, e je popsáno v jiných tématech).
Co se týká dalích problémů, uvidím po výměně kol za plechy s dobrými pneu, které na jiné C5 problémy nedělaly. Podle jiných témat mám podezření i na silentbloky motoru, protoe při prudím brzdění a následném podřazení ATM, nebo prudí akceleraci se někdy projevují rázy větí ne mi je příjemné, ale nemám mnoho zkueností s ATM 4HP..., jinak převodovka řadí hezky. Dnes jsme zkoueli páčit jeden silentblok, ale zdál se dobrý, uvidíme a při dalí prohlídce. Poloosy stále nevylučuji. |
| |
| |