|
U mě vibrace způsobovala levá poloosa, dalo se to poznat, kdy jsem ji vzal u kloubu a zabral nahoru/dolů, e měla pohyb v kloubu (konkrétně vnitřním). Bral jsem spidan a to tady: .link. Vzali si zálohu 1000 Kč, kterou obratem po zaslání staré vrátili. Výměna je v podstatě jednoduchá, ve je tu popsáno, jen mi doma chyběl ořech číslo 34.
LPX napsal(a): Zdravím vechny, po dlouhé době jsem si pořídil citoue a poprvé C5 a to sedan 3.0 V6 s ATM a LPG, r.v.2002. Snaím se udělat ve nutné a jak to postupně řeím, tak se objevují stále nové věci, které byly dříve zanedbávány, nebo zamaskovány. Jedno ze snad posledních, ale dosti nepříjemných věcí jsou vibrace, které jsou i výe popsány a prosím tedy o potvrzení předpokladu a případně rady na řeení:
Vyměněny pneu a 2x převáená kola, dány nové pření kotouče s destičkami, zadní jsou jako nové, vyměněny komplet lanovody ručky, včetně promazání brzdičů, provedena geometrie. Stabilizátory vypadají dobře, měněny údajně před 1/2 rokem. Zůstávají tedy poloosy, kde jsem alespoň zkontroloval vazelínu, ale nic jiného mě ji nenapadá. Zkuenosti s jízdou v C5 nemám, take nemohu úplně posoudit, ale vibrace se projevují při různých rychlostech, zdá se mi, e více z pravé strany a moná jsem i zaslechl zapraskání v kloubu při rozjezdu v rejdu. Vím, e dnes u to není taková rána, ale u mě to stálo opravdu mnoho peněz a tak to chci dobojovat. Poraďte prosím kde se dají rozumně sehnat a zda je lepí celé nové, nebo zkouet repas apod. Mockrát díky |