Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Tvrdý spojkový pedál
Jimmivon
13.10.2013 22:03 - Re: Tvrdý spojkový pedál
99
Yaiwory napsal(a):
Zdravíčko,jsem tu nový,tak se omlouvám že zakládám nové téma.
jsem majitel C5 2005 2.0Hdi,koupeno od dobrého známého ktery měl auto od nového takže znám historii auta.
mám najeto 205000km ve 150000 měněná komplet spojka+pritlačák.co mě trápí: je šíleně tvrý spojkový pedál.ktery ke konci své dráhy ješte ztvrdne(poslední cca 2 cm šíleně tvrdé).dá se s tím něco dělat???díky

Tak ja to mám naprosto stejně! 25tis km po komplet výmeně dvouhmoty + lamely + pritlacak + lozisko.
Dela to presne jak popisujes, tak jsem to nedoslapaval ty 2posledni cm pred koncem a 14dni zpátky mi zacala prokluzovat spojka. Tak jsem to zacal doslapavat az do konce a klouzat prestala, ale ta tezkost a ztvrdnuti 2cm pred koncem je tam porad.

Co je ale zajimavy, tak kdyz do toho rano sednu nez nastartuju, tak to jde stejne tezko celou drahu dolu bez toho finalniho strhnuti. Nastartuju, jedna, dva a pak se ozve zasusteni a uz to jde z s tim koncem 2cm tvrdeji. Podle me to bude neco s tim pritlacakem, co by mel mit porad stejnou drahu pedalu, protoze vymezuje vuli na spojce. Ale proc, to nechapu...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator