Jimmivon
|
13.10.2013 22:03 -
Re: Tvrdý spojkový pedál
|
|

|
Yaiwory napsal(a): Zdravíčko,jsem tu nový,tak se omlouvám e zakládám nové téma.
jsem majitel C5 2005 2.0Hdi,koupeno od dobrého známého ktery měl auto od nového take znám historii auta.
mám najeto 205000km ve 150000 měněná komplet spojka+pritlačák.co mě trápí: je íleně tvrý spojkový pedál.ktery ke konci své dráhy jete ztvrdne(poslední cca 2 cm íleně tvrdé).dá se s tím něco dělat???díky
Tak ja to mám naprosto stejně! 25tis km po komplet výmeně dvouhmoty + lamely + pritlacak + lozisko.
Dela to presne jak popisujes, tak jsem to nedoslapaval ty 2posledni cm pred koncem a 14dni zpátky mi zacala prokluzovat spojka. Tak jsem to zacal doslapavat az do konce a klouzat prestala, ale ta tezkost a ztvrdnuti 2cm pred koncem je tam porad.
Co je ale zajimavy, tak kdyz do toho rano sednu nez nastartuju, tak to jde stejne tezko celou drahu dolu bez toho finalniho strhnuti. Nastartuju, jedna, dva a pak se ozve zasusteni a uz to jde z s tim koncem 2cm tvrdeji. Podle me to bude neco s tim pritlacakem, co by mel mit porad stejnou drahu pedalu, protoze vymezuje vuli na spojce. Ale proc, to nechapu... |
| |
| |