Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Tony_Z
13.10.2013 10:01 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Mikra napsal(a):
Mě se podařilo sehnat nový letní i zimní vždy v akci po sezoně za 3000,- Kč. To u mě není zbytečně drahá guma vzhledem k tomu, jak je dobrá. Než koupit něco o 500,- lacinějšího, potom 3 roky bulet a o rok dřív kupovat nový, to raději za jistotu připlatím. Minimálně 4 roky mám od gum pokoj, pokud je někde neroztrhám o obrubník apod.
Ročně najedu asi 12.000 km, z toho asi tak 5.000 km na zimních.

Tak hlavně, že jsi spokojenej. Netuším, proč by člověk s Bridgestonama, Goodyerama, Dunlopama nebo Vredesteinama měl brečet... a to jsou gumy o 500kč levnější než Micheliny. Michelin je zbytečně drahá, protože je nejdražší mezi nejdražšími, tak jsem to myslel v původním příspěvku.

Snažit se vybrat pro každého to pravé je správné, ale říkat jim, že cokoliv jiného než právě třeba Michelin je šmejd a budou brečet je zlé, protože na základě těchto informací si jdou koupit sjeté 6let staré micheliny, aby je měli a pak si někde rozbijou hubu.

Jo, výrobce nakecá hodně hovadin, ten by byl schopen prodat i 30let starou gumu se slovy, že byla uskladněna ve vákuu v jejich super skladu... Však se chová logicky, snaží se maximalizovat zisk, takže musí prodat vše, co vyrobí. A když se pak objeví nezávislé testy, že starými pneu cesta nevede, tak se výrobce samozřejmě naštve a musí se nějak bránit... (jinak je fakt, že uskladněné pneu nejsou tolik vystavené vnějším vlivům - pneu z loňských zásob se nebrábím ,ale aby mi přišla 2 a více let stará pneu ,tak bych ji rozhodně vrátil...) Jestli jste si všimli, tak někteří prodejci začali na webu udávat i DOT a guma, co má třeba 3709 je výrazně zlevněna jako skladový ležák.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator