Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna palivového filtru
jruze
12.10.2013 11:27 - Re: Výměna palivového filtru
U??vate?
BlueSeven napsal(a):
Od koupě 78tis tam pravidelně v létě dávám VIF a jednou za 10 000 km jsem tam dával Liqui Moly Motor System Reiniger (do nádrže).
Při výměně palivového filtru při 90tis km byly po rozebrání filtru v jeho nádobce nečistoty. Teď při druhé výměně 126tis km je nádobka bez nečistot . To mi říká, že se palivová cesta čístí respektive vyčistila a když se vyčistila před filterm, tak za ním by to mělo být podobné. Proto jsem zkusil ten čistič napřímo, jestli z toho ještě něco poteče.
Chápu, že u aut, kde se zanedbává údržba by mohl být problém, ale když se používají čističe v malých dávkách a dlouhodobě, tak by neměl být problém.

Nejsem odborník na vstřikovače,neznám materiály uvnitř a co jim vadí a proč , vím jak fungují. Ale výrobce asi ví co a jak a proto určité věci zakazuje , některé nedoporučuje - doporučuje.Možná ví proč.

Jsou materiály(třeba hydraulika) u kterých vadí jiné složení směsy - u hydrauliky ti to odrovná těsnění , olej v motoru z minerálu na syntetiku oddělᚠmotor atd... (já koupil auto s LHM místo LDS a už mne to stálo přetěsnění pístnic,regulátor tlaku,servo) - no hydraulika jako hydraulika? palivo a příměsy jako palivo ???

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator