Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
jruze
12.10.2013 11:06 - Re: Zimní pneu na C5
U??vate?
63zdenda napsal(a):
To je přesné,každý bude rozvijet své teorie a opisovat různé články,ale sám se s tím nikdy nesvezl aby posoudil vlastnosti a podělil se o své zkušenosti ověřené praxí,sám bohužel nemám s tímto také žádné zkušenosti abych mohl posoudit,proto jsem očekával reakce majitelů a né teoretiků.

No pro ty kola jsme jeli na sever - (brali jsme kvůli ALU) a bylo mi trochu divné že pán měl XM a měl na nich nějaké jiné a tyhle prodával (nevím proč,nestihli jsme vyzkoušet) byly 99% , obuté vyvážené.Nehaním jen jsem váhal to obout na auto s kterým mladej lítal 200Km/h a to to chtěl na CT - teď to nemám na čem odskoušet jak drží. Michelíny bych si asi také nekoupil (moc peněz a malej nájezd),ale když už mi zustaly z dárce tak je přece neprodám a nekoupím cokoli jiného(a jsou nové a hlavně je mám na biturbo se kterým se občas svezu rychleji - nejsem zvědav na sáňkování ve 150) - na druhé auto mám Nokiany - ty se chovali loni OK jak na suchu tak ve sněhu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator