Tony_Z
|
12.10.2013 11:05 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
63zdenda napsal(a): To je přesné,kadý bude rozvijet své teorie a opisovat různé články,ale sám se s tím nikdy nesvezl aby posoudil vlastnosti a podělil se o své zkuenosti ověřené praxí,sám bohuel nemám s tímto také ádné zkuenosti abych mohl posoudit,proto jsem očekával reakce majitelů a né teoretiků.
osobní zkuenost:
Michelin pilot primacy - letní - v pořádku, ale drahá jak sviň - nestihl jsem ji sjet, ne zpuchřela, téměř neubývala, pro mě zbytečně drahá pneu.
Barum Polaris 2 - zimní - na lehkém autě v pohodě, na C5 utrpení, vude zahrabanej, rychle ubývala
Matador MP 52 Elite 2 - letní - děs běs, sjíděla se rychle, silně nepohodlná, u nikdy více (na vodě vak byla v pořádku)
Vredestein Sportrack 5 - letní- ve vech směrech pro mě luxusní pneu, nemůu si ji vynachválit, drí jak za sucha, tak na mokru krásně, auto se valí velmi zlehka
Googyear Ultragrip 7+ - zimní 2 zimy nádhera - krásnej záběr, vykrábe se vade, 3. zima 5mm a záběr velmi zhoren - nutnost koupě nové pneu na předek.
Goodyear Ultragrip 8 - zimní - srovnatelné s předchozí verzí
Triangle - nejhorí letní guma, co jsem měl, lehce naprelo a z auta byly sáně, sjíděli se minimálně.
Vraník - zimní - reference budou na jaře - na vyvaovačce li vyváit v pohodě, vůbec neházeli, Ty goodyeary házely tehdá více |
| |
| |