Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Tony_Z
12.10.2013 11:05 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
63zdenda napsal(a):
To je přesné,každý bude rozvijet své teorie a opisovat různé články,ale sám se s tím nikdy nesvezl aby posoudil vlastnosti a podělil se o své zkušenosti ověřené praxí,sám bohužel nemám s tímto také žádné zkušenosti abych mohl posoudit,proto jsem očekával reakce majitelů a né teoretiků.

osobní zkušenost:
Michelin pilot primacy - letní - v pořádku, ale drahá jak sviň - nestihl jsem ji sjet, než zpuchřela, téměř neubývala, pro mě zbytečně drahá pneu.
Barum Polaris 2 - zimní - na lehkém autě v pohodě, na C5 utrpení, všude zahrabanej, rychle ubývala
Matador MP 52 Elite 2 - letní - děs běs, sjížděla se rychle, silně nepohodlná, už nikdy více (na vodě však byla v pořádku)
Vredestein Sportrack 5 - letní- ve všech směrech pro mě luxusní pneu, nemůžu si ji vynachválit, drží jak za sucha, tak na mokru krásně, auto se valí velmi zlehka
Googyear Ultragrip 7+ - zimní 2 zimy nádhera - krásnej záběr, vyškrábe se všade, 3. zima 5mm a záběr velmi zhoršen - nutnost koupě nové pneu na předek.
Goodyear Ultragrip 8 - zimní - srovnatelné s předchozí verzí
Triangle - nejhorší letní guma, co jsem měl, lehce napršelo a z auta byly sáně, sjížděli se minimálně.
Vraník - zimní - reference budou na jaře - na vyvažovačce šli vyvážit v pohodě, vůbec neházeli, Ty goodyeary házely tehdá více

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator