Mikra
|
12.10.2013 10:11 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Auta PPL nejsou ádný sluebáky. Jsou to soukromý auta a PPL si je pronajímá s řidičem. Jezdí na Vraníkách, ke mě jezdí 2x týdně a znám se s několika řidičema. Moná mají i nějaký sluební, ale to co jezdí ke mě jsou auta těch řidičů.
Sám bych si protektory nekoupil, ale určitě je veliký rozdíl na protektoru z protektorátu a na tom dnením.
Na igulu jsem kdysi měl 25 let starý originální ruský diagonály a ty byly protektorovaný nejmíň 6x a to vzorkem z radiál OR6. Tenkrát nelo o nic ne o vzorek. Přivezl jsem do sběrny, kadou trochu rozvalili na válečku a kadou vdycky vzali bez řečí a za týden mi ji vrátili jako novou.
Kdyby to takhle dělali na dneních rychlých silných autech, válelo by se jich kolem silnice hodně rozbitých. Asi v tý technologii nějakej pokrok udělali, protoe znám spoustu lidí, který si Vraníky na zimu pořídili a tvrděj, e je koupí znova.
Jetě bych rád viděl nějakou navou zimní gumu s takovým traktorovým vzorkem, jako dělá Vraník. Kadej výrobce prosazuje jemný lamely, ale drapák se nevidí. No a ve sněhu je drapák někdy lepí ne směs za milion. Take protektory vyuití mají. |
| |
| |