Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Mikra
12.10.2013 10:11 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Auta PPL nejsou žádný služebáky. Jsou to soukromý auta a PPL si je pronajímá s řidičem. Jezdí na Vraníkách, ke mě jezdí 2x týdně a znám se s několika řidičema. Možná mají i nějaký služební, ale to co jezdí ke mě jsou auta těch řidičů.
Sám bych si protektory nekoupil, ale určitě je veliký rozdíl na protektoru z protektorátu a na tom dnešním.
Na žigulu jsem kdysi měl 25 let starý originální ruský diagonály a ty byly protektorovaný nejmíň 6x a to vzorkem z radiál OR6. Tenkrát nešlo o nic než o vzorek. Přivezl jsem do sběrny, každou trochu rozvalili na válečku a každou vždycky vzali bez řečí a za týden mi ji vrátili jako novou.
Kdyby to takhle dělali na dnešních rychlých silných autech, válelo by se jich kolem silnice hodně rozbitých. Asi v tý technologii nějakej pokrok udělali, protože znám spoustu lidí, který si Vraníky na zimu pořídili a tvrděj, že je koupí znova.
Ještě bych rád viděl nějakou navou zimní gumu s takovým traktorovým vzorkem, jako dělá Vraník. Každej výrobce prosazuje jemný lamely, ale drapák se nevidí. No a ve sněhu je drapák někdy lepší než směs za milion. Takže protektory využití mají.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator