jruze
|
12.10.2013 09:59 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
citrónek napsal(a): Tak to nevím kde jsi na dodávkách od PPL viděl protektory, ale pochybuju e by na sluební auta dali práskačky kde vozí zboí za x tisíc korun, e ty auta jsou zhuntovaný jak prase a gumy zhoblovaný a na doraz o tom ádná, ale protektory jsem neviděl ani na jednom a to se u nás točí denně. Za druhý píe důrazně, e nejsou za zenitem a vzápětí souhlasí s názorem e kolem komína stačí a na delí treky na prd. Tak kde je pravda???!!! Uvědom si e dnení auta jezdí, váí, chovají se jinak ne auta ala typu igul, kodovka atd kde 100km byla kosmická rychlost a hlavně jsi tu měl na výběr Barum OR?? a protektor, tak co myslí e v té době frčelo?? Jinak nemá pojem o tom co pouívají za kostry na protektor, mohl bych ti vyprávět. Jinak výroba protektoru za tepla (od patky k patce) je stejná jako před xx lety a postup není stejný jak u nové pneu. To si plete pojmy. Jinak kdy myslí e vznikl Vraník a kdy padla Obnova a kde zkončila větina strojů???  Sám sebe se snai přesvědčit e koupí protektorů si neprohloupil, já ti to neberu a přeju a ti alespoň dva roky vydrí a jses spokojenej 
Já kdy jsme je s mladým přivezli(kvůli ALU) tak jsem koukal na jejich stránky a tuím e uváděli e protektorují jen určitý druh a berou gumy zvenku dávají záruku atd.. - no to je sice reklama,ale... no v malích rychlostech se dá ustát cokoli (pokud je adhéze dobrá) - mne kdy se mi to tenkrát rozlétlo na D1 doplazil jsem se a do Brna a tam mi gumař řekl e na tak těkém autě jako je CX nemají protektory co dělat a e jsem kaskadér
Začlo to vybracemi - zastavil jsem nic nebylo vidět po druhém zastavení jsem sjistil 1/2 běhounu odpařeného - a po pár KM mi to ustřelilo od prahovky ve v dosahu půl metru.(byly to tedy Brněnské protektory) |
| |
| |