Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
citrónek
12.10.2013 09:36 - Re: Zimní pneu na C5
99
najk napsal(a):
je tady vůbec někdo kdo měl, má Vraníky???? Jinak jsou to pouze kecy, jezdí s nii kluci i od PPL a jsou v poho a ti , narozdíl od nás nalítají stovky kilometrů denně. Ja je nevychvaluji, ale taky nehaním. Psal jsem , že budu na jaře referovat. Protektory NEJSOU za zenitem, naopak, dělá se vše proto, aby vydržely a oni i drží jako nové gumy. To není lepení jako OBNOVA Teplice. Postup je skoro stejný jako výroba nové gumy. Základem je kvalitní - nepoškozená kostra. A pak je to stejné - za tepla a celopotažení. Mikra píše a s tím souhlasím, že na ježdění kolem komína a prohrnutí ranního sněhu, jízda bez dálnic a celý týden z do města 50 km/hod. musí stačit. A i kdyby vydržely pouze 2 roky , tak budu na výsost spokojený. A takto se u nás jezdí v zimě, když trošku pomrzne: .link.

Tak to nevím kde jsi na dodávkách od PPL viděl protektory, ale pochybuju že by na služební auta dali práskačky kde vozí zboží za x tisíc korun, že ty auta jsou zhuntovaný jak prase a gumy zhoblovaný až na doraz o tom žádná, ale protektory jsem neviděl ani na jednom a to se u nás točí denně. Za druhý píšeš důrazně, že nejsou za zenitem a vzápětí souhlasíš s názorem že kolem komína stačí a na delší štreky na prd. Tak kde je pravda???!!! Uvědom si že dnešní auta jezdí, váží, chovají se jinak než auta ala typu žigul, škodovka atd kde 100km byla kosmická rychlost a hlavně jsi tu měl na výběr Barum OR?? a protektor, tak co myslíš že v té době frčelo?? Jinak nemᚠpojem o tom co používají za kostry na protektor, mohl bych ti vyprávět. Jinak výroba protektoru za tepla (od patky k patce) je stejná jako před xx lety a postup není stejný jak u nové pneu. To si pleteš pojmy. Jinak kdy myslíš že vznikl Vraník a kdy padla Obnova a kde zkončila většina strojů??? Sám sebe se snažiš přesvědčit že koupí protektorů si neprohloupil, já ti to neberu a přeju a ti alespoň dva roky vydrží a jses spokojenej

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator