citrónek
|
12.10.2013 09:36 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
najk napsal(a): je tady vůbec někdo kdo měl, má Vraníky???? Jinak jsou to pouze kecy, jezdí s nii kluci i od PPL a jsou v poho a ti , narozdíl od nás nalítají stovky kilometrů denně. Ja je nevychvaluji, ale taky nehaním. Psal jsem , e budu na jaře referovat. Protektory NEJSOU za zenitem, naopak, dělá se ve proto, aby vydrely a oni i drí jako nové gumy. To není lepení jako OBNOVA Teplice. Postup je skoro stejný jako výroba nové gumy. Základem je kvalitní - nepokozená kostra. A pak je to stejné - za tepla a celopotaení. Mikra píe a s tím souhlasím, e na jedění kolem komína a prohrnutí ranního sněhu, jízda bez dálnic a celý týden z do města 50 km/hod. musí stačit. A i kdyby vydrely pouze 2 roky , tak budu na výsost spokojený. A takto se u nás jezdí v zimě, kdy troku pomrzne: .link.
Tak to nevím kde jsi na dodávkách od PPL viděl protektory, ale pochybuju e by na sluební auta dali práskačky kde vozí zboí za x tisíc korun, e ty auta jsou zhuntovaný jak prase a gumy zhoblovaný a na doraz o tom ádná, ale protektory jsem neviděl ani na jednom a to se u nás točí denně. Za druhý píe důrazně, e nejsou za zenitem a vzápětí souhlasí s názorem e kolem komína stačí a na delí treky na prd. Tak kde je pravda???!!! Uvědom si e dnení auta jezdí, váí, chovají se jinak ne auta ala typu igul, kodovka atd kde 100km byla kosmická rychlost a hlavně jsi tu měl na výběr Barum OR?? a protektor, tak co myslí e v té době frčelo?? Jinak nemá pojem o tom co pouívají za kostry na protektor, mohl bych ti vyprávět. Jinak výroba protektoru za tepla (od patky k patce) je stejná jako před xx lety a postup není stejný jak u nové pneu. To si plete pojmy. Jinak kdy myslí e vznikl Vraník a kdy padla Obnova a kde zkončila větina strojů??? Sám sebe se snai přesvědčit e koupí protektorů si neprohloupil, já ti to neberu a přeju a ti alespoň dva roky vydrí a jses spokojenej |
| |
| |