Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Mikra
11.10.2013 20:17 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Chvílema to na videu vypadá jako točený z ledoborce.

Já měl 5 let starý letní Michelin Primacy HP. Vzorek tak asi 3 - 4 mm, už to na vodě plavalo necítil jsem se v pohodě. Tak nějak nejistý se mi to zdálo v rychlejších zatáčkách. Tak jsem koupil nový Michelin Primacy 3 a nestačím se divit. Sedí fantasticky, skoro nepoznám rozdíl mokro a sucho. Neuvěřitelně se držej asfaltu.
Měl jsem stejně starý zimní Michelin Alpin Pilot, vzorek taky asi 4 mm, ale v zimě hotový neštěstí. Na sněhu jsem ještě jakž takž vyjel, po asfaltu jsem musel hodně pomalu a v břečce jsem doslova kormidloval a ne řídil. Vyloženě průser. Tak jsem koupil nový Michelin Alpin A4 a nesmůžu si je vynachválit. První zimu jsem sice jezdil dost málo, ale i tak prostě držej na všech zimních površích, že se ani nechce věřit.
No a ty starý zimní jsem se rozhodl dojezdit v létě. Naposledy. To je neuvěřitelnej sajrajt. To se prostě nedá. Ani suchej asfalt, natož vhkej, nebo dokonce v dešti. To prostě koluzalo i když to auto stálo v garáži.
Víckrát mi starý gumy na auto nesmí, i kdyby měly vzorek jako buldozer. Myslím, že protektor by tak špatnej nebyl, jako stará guma. Alespoň ne první zimu. No a za čtvrtinu ceny nový gumy se to může i vyplatit. Ale ne na dlouhý trasy po Evropě. To bych se bál.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator