Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Tony_Z
10.10.2013 10:41 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Na tu Xantii jsem koukal. Ale auta po nárazu do stromu (v případě, že se o něj zastaví), vypadají trošku jinak. Buď nejel ve chvíli nárazu 100km/h nebo ho jen nějak šikovně škrtnul. Ve 100km/h to jsou půlenky. A v každym pířpadě Měl řidič velký štěstí, protože Xantia bohužel není moc bezpečný auto (sám jsem ji z toho důvodu prodal i když jsem ji měl moc rád) Tady mᚠXantii (mám ten dojem) v 64km/h do pevné překážky .link.

A abych se alespoň trošku držel tématu. Tak rozdíl mezi penumatikou starou 4 a 5 let je malý, zrovna tak je malý rozdíl mezi 1 a 2 roky starou gumou. Ale mezi 1 rokem a 6 lety? To už je velký rozdíl. Meziroční rozdíl je prostě malý, proto je třeba říct, kde obecně by se už neměly gumy používat a nehledět na to, že když je nechám ještě jeden rok, tak to přece oproti loňsku až tak hrozné nebude... Ona však příjde situace, kdy už by nestačila ani ta 4letá guma a já se svou 8 letou se leda tak sklouznu a jsem kde? No přesně tam.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator