Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
HELLMUT
01.10.2013 13:23 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Když tady občas čtu ty "rekordy" tak mi to pořád vrtá hlavou.Nikdy jsem spotřebu moc neřešil,teď co mám disel, tak šetřím hodně oproti předešlým benzínům.Ale říkám si, zda je to moje auto v pořádku .Mám automat, tak přičítám cca litr na víc ale stejně jsem dost daleko od zdejších rekordů. Jak vy "rekordmani jezdíte"?
Teď jsem jel sám ze Zittau do Prahy ,dával jsem si hodně záležet abych se dostal na co nejmenší spotřebu
(byl jsem sám nikam nespěchal ,tak jsem dělal pokus) výsledek dle počítače 5,9 .Ale jel jsem jak "důchodce v klobouku" po dálnici 105 km/h a z Boleslavi až skoro do Prahy v háku za autobusem -asi ze mě byl hotovej jak jsem za ním vysel
Tak že nízká spotřeba ale za jakou cenu? Když jedu normálně cca 140 tak je to minimálně 7.5
To připomíná, že asi před 14 dny cestou na Kolín,jsem potkal na trase nějakou soutěž spotřeby.Jeden z účastníků jel tak, že ho předjížděl i traktor Jakou to pak má relevanci

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator