vilous
|
19.09.2013 06:45 -
Re: Aktualizace software / C5 III - RNEG
|
|

|
No dost jsem se do toho poslední dny ponořil viz vlákno o aktualizaci map. Napíi to tedy sem. Firma Navteq mi odpověděla skoro hned (nějaké centrum pro Evropu v Holandsku), e výrobce auta neuzavřel s příslunými subjekty licenci, protoe je jich v ČR více (kromě českého rozhlasu opravdu TMC vysílají i komerční stanice). Take TMC jde v mapách 2011/2012 nebo půjde snad v nových připravovaných. Take se máslo vrací na hlavu Citroenu - asi zrovna stávkovali nebo tak něco, to je ve Francii národní sport.
K dotazu. Té mám verzi 20.07 a uvaoval jsem o aktualizaci. Aktualizace SW se podle dostupných informací nijak nedotýká map a způsobu jejich zobrazení. Někdo říká, e je to trochu rychlejí (nevím, co znamená rychlejí mapa, snad výpočet trasy...), ale nové vlastnosti navigace to nepřináí. Týká se to moností připojení stále nových typů mobilů přes modrý zub a řeení těchto problémů. BACHA - píe se, e od verze 20.16 výe nejde pouívat cracknuté mapy!!! Zda je to marketing nebo pravda nechci zkouet. Take mně modrý zub funguje a o monost podvrhnout tam jakékoli mapy mi jde předevím, tak aktualizaci SW zatím dávám k ledu. |
| |
| |