63zdenda
|
12.09.2013 18:56 -
Re: zrazka so zverou
|
|

|
Já jsem také v zimě po páté hodině ranní chytil divočáka,inu si to 90tkou po rovince na Lípu,tma jako v pytli,najednou nějaké nezvyklé obrysy,okamitě brzda na podlaze,stačil jsem to ubrzdit,celé stado bylo u nějakych 20 metru odběhnutých v poli,tudí jsem se začal rozjídět,pří řazení na 2ku a rychlosti cca 20,kde se vzal,tu se vzal jeden opozdilec,zaregistroval jsem ho půl metru od dveří se sklopenou hlavou,celou svojí váhovou rychlostí to narval na můj blatník a dveře,nejhorí na tom byla ta bezmoc,v nějaké větí rychlosti se v některých případech dá reagovat,přidat plyn nebo brzdit,auto které skoro stojí,prase půl metru od auta,tam se nedá dělat vůbec nic,pojitěné to nebylo,tak jsem si s plechařinou pěkně vyhrál,to je poučení pro přítě,kdy je celé stado ji pryč,dá se očekávat jetě nějaký opozdilec,pozor na to,ale pořád je toto lepí,ne sráka se srnou,která prolítne přednim oknem dovnitř,umí to i baant,to je potom masakr,při kterém ve větině případech jde o ivot,kdy to jsou v uvozovkách pouze plechy a nějaký plast a nejde o ivot,tak se to jetě dá. |
| |
| |