Jarduk
|
10.09.2013 00:33 -
Re: Vibrace auta při jízdě
|
|

|
Taky přidám problém s vibracema. Moje C5 II 2.0 HDi začne od 70 vibrovat, vrchol je kolem 85, od 100 vý se zas auto uklidní. Jde to do volantu, do celého auta. Vibrace zmizí při zatáčce doprava, rapidně se zvýrazní při zatáčce doleva. Trochu se mi zdá, e akcelerace napomáhá. Vibruje to vak i při brzdění, neutrálu, nezávisle na převodovce či motoru. Nechal jsem vyváit kola, problém stejný. Kvůli tomu, e to dělá jen, kdy se hmota auta nahrne na pravou stranu, hádám to na problém v téhle části auta. Zkusil jsem jetě hodit rezervu (ani jednou nepouitá) na místo pravého předního i zadního kola. Bez účinku. Kdy pod to vlez servisák, tak bral za čepy - prý ok. Jen snad stabilizační tyčky jsou trochu opotřebenějí, ale to cítim, i kdy přejedu nerovnost. Jediný, co zbývá, je pravá přední poloosa. Jene proč to dělá jen v týhle rychlosti? Neměla by patná poloosa dělat bordel u i při rozjezdu? Ani jruze nebyl schopen určit zdroj vibrací. Dneska jde auto na stk, tak snad i tam něco můou najít. Jinak pak čekam na plecháče pro zimní pneu, take tam pak zkusim dát i je. (za poslední týden jsem měnil kolo vícekrát ne za celej ivot)
Navíc se mi zdá, e ty vibrace se snad zvyujou, kdy se auto ohřeje... Nebo u mi to holt po víc kilometrech začně nasírat. dík |
| |
| |