jruze
|
05.08.2013 23:14 -
Re: Dodatečně montovaná světla pro denní svícení
|
|

|
Miklásek napsal(a): troll, tak to celkom rád čítam, keďe mi to tie bohovsky vadí. Hlavne ak si ich namontuje nejaký blbec do Ochcáfky, alebo fóbie prvej generácie. Keď som sa ale na toto kedysi pýtal iného kamoa-policajta (dopraváka), tak mi na to povedal, e pokiaž to má niekto dobre nastavené a neoslňuje, tak sa tým nezaberajú... je ale pravda, e u sú to nejaké tri roky a doba sa asi zmenila...
Nechci se nějak dohadovat,ale nemají mít xenony automatické seřizování a ostřikovač? Je tam nějaká ochcávka kolem jejich svítivosti.Podle mne ádné dodělávky nesplňují předpisy a hlavně znepříjemňují protijedoucím ivot.Pokud chce někdo xenony tak origo auto s nimi nebo origo dodělávku - podle mne vechny dodělávky jsou levá pro ostatní účastníky provozu - mockrát jsem kvůli takovím to přepnul na dálkové abych viděl kam vůbec jedu a přiznám se e mi v tu chvíli bylo úplně jedno e on také neviděl na cestu.Ono potom obhajovat se někde e si sestřelil chodce,který nemůe za to e jsi potkal právě takové auto proti sobě? - neuspěje má zastavit kdy jsi osněný a kdy si toto namontují vici bude stát pořád a to neplatí jen o protijedoucích autech,ale i o chodcích - podívej se do xenonů a má mitky před očima pár minut a klidně ztratí orientaci.Já osobně bych si to na auto nedal. |
| |
| |