Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
Mikra
03.08.2013 23:31 - Re: Koupě Citroenu C5
Za?iato?n?k
Naprostá jistota není ani u novýho auta. I nový Citroen byl v televizi s rachotící převodovkou a prodejce se bránil, že to je OK.
Hodně o stavu AP se dá zjistit u zkušenýho mechanika C5. Jasně, olej je třeba měnit a 40.000km je jistější interval než těch 60.000. Prodejci i výrobce jsou ovšem schopný tvrdit, že i v AP je náplň doživotní. V podstatě mají pravdu. Ta náplň tam jistě vydrží až do smrti tý převodovky, jen bez její výměny to přijde o hodně dřív.
Asi takhle. Při hledání a vybírání auta po bazarech a na netu by zrovna AP u mě nebyla vylučujícím prvkem. Pokud bych našel hezký auto, který by mi vyhovovalo výbavou, pozval bych někoho ze zdejších mistrů na výlet do bazaru a nechal prověřit diagnostikou, poslechem a projížďkou všechno. AP nevyjímaje. Pokud by byla AP bez problémů, klidně bych do ní šel.
Zapoměl jsem dodat, že ten tiptronic Aisin je dost blbuvzdorný a nenechá se až tak snadno zničit.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator